Vi forebygger smitte

Vi har midlertidig nye åpningstider grunnet corona situasjonen. Disse tidene kan variere, og du bes følge med på åpningstidene på https://nb-no.facebook.com/pages/category/Optician/Tvedt-Optikk-735171676598527/

Fra 20 April har optikere igjen lov til å utføre synsundersøkelser og kontroll av øyehelse og kontaktlinser ihht. retningslinjer fra Folkehelseinstituttet. Folkehelseinstituttets smittevernregler gjelder for helsevirksomheter som behandler pasienter 1-1.

Vi tar din trygghet på største alvor, og tar følgende forhåndsregler for å beskytte deg og våre ansatte. Dette gjelder selvfølgelig både i butikken og synsundersøkelsesrommet.

I butikken ber vi alle kunder holde avstand til hverandre, og ha god hånd og hoste hygiene. Ved tilpasning av briller og solbriller vil ansatte komme tettere på enn 1 meter. Dette er godkjent av Folkehelseinstituttet så lenge både kunde og kundebehandler er frisk og har god hånd og hoste hygiene, og nærkontakt begrenses til et minimum (maks 15 minutter).
Alle innfatninger og solbriller skal desinfiseres etter de er blitt prøvd på, eventuelt skal de i karantene i 72 timer om de ikke kan desinfiseres med hensiktsmessig rengjøringsmidler. Alle kontaktflater i butikken desinfiseres jevnlig.

På undersøkelsesrommet setter vi av god tid mellom hver pasient for desinfisering av instrumenter og kontaktflater. Vi oppfordrer våre pasienter til å oppholde seg kortest mulig tid i venteområdet for at regel om avstand skal opprettholdes. Hvis man skal/må ha med ledsager til timen, begrens antall og vurdere om personen kan vente utenfor butikken mens undersøkelsen foregår. Dette for å frigjøre plass i venteområdet til andre pasienter. Det er viktig at pasienter ikke møter til time om man har influensaliknende symptomer, om han/hun/hen eller annen i husstanden er i karantene, eller om man har vært i utlandet eller i nærkontakt med koronasyk eller smittet siste 14 dager.

Ansatte hos oss kommer ikke på jobb dersom de føler seg syke.
Ansatte hos oss kommer ikke på jobb dersom de har vært i et område med utbredt spredning av koronaviruset de siste 14 dagene.
Ansatte hos oss kommer ikke på jobb dersom de har hatt nærkontakt med en person som er bekreftet syk med det nye koronaviruset i løpet av de siste 14 dagene.

Vi ber også våre kunder om å følge Folkehelseinstituttets retningslinjer i forhold til smitteforebygging.

 

Vi er takknemlig for nå å få lov til å åpne opp klinikken, og gleder oss til å se dere igjen.

Med beste hilsen jentene på Tvedt Optikk.