Nye briller?

Tvedt Optikk har innfatninger for alle og enhver. Alt i fra det unike, eksklusive - til det enkle, stilsikre designet.

Briller er ikke bare en funksjonell løsning for å kunne se godt. Briller er med på å skape din identitet, ditt uttrykk og din personlighet. En brille skal få deg til å føle deg bra, og nettopp dette er noe vi på Tvedt Optikk er opptatt av.

For å finne det rette produktet for nettopp deg, kreves fagkunnskap og erfaring. Vi har valgt å stå på egne ben for å ha full leverandørfrihet, slik at vi kan kjenne på nærmiljøet, og lytte til kundene våre.

Hos oss finner du et bredt utvalg av innfatninger til barn, unge, dame og herre. Vi er stolte forhandlere av merker som Lindberg, Giorgio Armani, Tom Ford, Chanel, Celiné, Ørgreen, Carven, Balenciaga, Dior, Ray Ban, Oakley og Marc Jacobs m.f.  

Vi har også rimelige pakkeløsninger. Med Volum komplett kan du få en enstyrket brille fra kr 595, og en progressiv brille fra kr 1595.

Vår hovedleverandør av glass er Rodenstock, en av markedets ledende på brilleglass. Vi har også det nyeste verktøy innen glassteknologi; DNEye scanner. Denne maskinen gir en svært nøyaktig måling av øynene, som videre overføres i glassene. Denne typen optimalisering kan gi deg bedre kontrastsyn, bedre mørkesyn og større synsfelt i brilleglasset. Se mer på leverandørens hjemmeside her.

Vi har eget sliperi i butikken, og kan derfor lage briller til deg imens du venter. Med rimelige lagerglass tilgjengelig i butikk (+/-4,00, cylinder 2,00) , kan du få en ny brille på 30 minutter.